Giveaway: Hoesjes Outlet + Revieuw.

IMG_1252.JPG

Hi Ladies. Hoera. Een Giveaway! Wil je graag mee doen ? Blijf dan zeker lezen.

 

Een tijdje terug heb ik contact op genomen met hoesjes outlet. Ze waren heel enthousiast over een samenwerking. Daar bij zijn ze ook nog eens erg vriendelijk. Ik mocht zelf een Hoesje uit kiezen om te Revieuwen. Natuurlijk was deze PER-FECT! Ten 1ste mijn zwak voor kleur. Maar wat nog beter was die tekst.  ‘Though she be but little she is fierce.’ En nu in het nederlands graag Michelle ?!? Heel makkelijk, Klein maar dapper! Aan gezien ik net de 1m56 haal was deze best toepasselijk, Niet ?  Het is echt een heel erg mooi hoesje. Ik vind hem zelf zo speciaal dat ik hem maar niet durf te gebruiken omdat ik bang ben dat ik hem vuil maak. Maar zo iets is dan ook weer typisch mij! Voor een soft case is hij ook best van goede kwaliteit. En is dit niets voor jou ? Geen paniek want Hoesjes outlet heeft het allemaal. Je kan er kiezen uit honderden hoesjes en accessoires. Voor bijna elke telefoon en voor ieder wat wils. Ik zelf vond het ook erg moeilijk om er een uit te kiezen! Er zaten namelijk  zoveel leuke bij! Zelfs voor de nieuwste Iphone 6s hebben ze de ruimste collectie. Klick Hier voor naar de Iphone 6/s collectie te gaan! En natuurlijk alles aan een zeer lage prijs. Nu zullen we maar over gaan naar het moment van vandaag want ik kan maar blijven doorgaan over dit leuke hoesje. Ik mag €20 Shoptegoed verloten onder mijn lezers!  Wat moet je doen om te winnen ?

 1. Vind-ik-leuk Hoesjes outlet op Facebook! klick hier om er naar toe te gaan!
 2. Vind- ik -Leuk Mij op Facebook!  Klick hier om er naar toe te gaan!
 3. Schrijf in een reactie Onder dit bericht waarom je dit zou willen winnen

Met hele grote dank aan Hoesjes Outlet Voor deze mooie winactie.

Dan wens ik jullie veel succes. De Winnaar word bekend gemaakt op (wordt nog bekend gemaakt) Grote dank aan Hoesjes outlet voor deze mooie win actie.

xoxo Michelle

 

 

Advertenties

3 thoughts on “Giveaway: Hoesjes Outlet + Revieuw.

 1. Ik kan wel een nieuw hoesje voor mij iPhone gebruiken en wie weet hebben ze ook nog wel een leuke voor de iPad air 2 ! Dat zou helemaal super zijn

  Like

 2. ik vind het super intersant jouw site! Ik volg al jouw berichten.
  Deze give away is ook zeer leuk mooi mee genomen !xxx
  succes verder met jouw blog en pagina’s

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s