Anastasia Beverly Hills Dip Brow pomade!

17122327_803881903096971_324598957_o.jpg

Hey Ladies,

Vandaag deze korte review over een van mijn recente aankopen. Twee weken terug kocht ik bij Douglas de Anastasia Dipbrow. Na dat ik veel goede recensies had gelezen op verschillende social media. ‘Anastasia Dipbrow, Top product die zou je moeten proberen!’ Ik gebruik Anastasia Dipbrow.’ Mijn nieuwsgierigheid werd als maar groter, Door jullie geweldige en positieve reacties. Nu moet ik wel toegeven, de juiste kleur vinden in een wenkbrauw product  is voor mij wel echt world war III! In mijn Stash zitten dan ook wel al een heel aantal potloodjes die helaas de verkeerde kleur hadden. Blond zijn kan soms wel een nadeel zijn. Niet alleen met de domme blondjes grappen. Ook in het vinden van de juiste kleur. Meestal  zijn ze veel te oranje, te donker, te hard,… Ik zocht dus meer een assige tint. Daarom heb ik gewoon een verkoopster aangesproken, Ik zelf had de kleur taupe in gedachte. Die blijkbaar voor Roodharige bedoeld was! Ik moet wel toegeven dat ik een hele fijne verkoopster had. Ze vroeg meteen of ik hem even wou uit proberen omdat ik niet zo zeker was van de kleur, Dat is dan ook weer het grote voordeel van High End make-up.  Voor een potje van 4gr. betaal je -bij Douglas al snel €29,95-. Nu heb ik wel al gelezen dat ze op het internet een stuk goedkoper te vinden zijn. Al -vanaf €18,80 op BeautyBay.com- bijvoorbeeld.

 

17106044_803881946430300_1159131372_o.jpg

Het is dus een ‘gel’ wenkbrauw product die nog met een penseel dient aan gebracht te worden. Ik zelf vind zo een schuin eyeliner penseel echt ideaal. Maar het hoeft niet altijd duur te zijn. Want momenteel heeft Essence een super fijn wenkbrauw penseel in hun collectie aan een democratische prijs. Met zo een penseel kan je mooie strakke fijne trekken! Benieuw geworden naar mijn wenkbrauw routine ? Hou dan zeker mijn blog in de gaten want die komt er snel aan !

xoxo Michelle

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s