Sleek matte me shabby chic 💄

Hey lovies!  Leuk dat jullie weer lezen. Vandaag Revieuw ik deze super mooie kleur van sleek ! Voor de lezers die me al wat langer volgen, die weten zeker en vast dat ik als een blok val voor matte tintjes. Nu moetten we ook eerlijk toegeven dat matte lipstick ook wel echt de trend van 2016 was. Maar ze gaat maar door. Denk aan Colorpop, Kylie,..  Zij brachten allemaal mooie matte kleuren uit. Dit is de kleur shabby chic  1037. 

De matte me lipcreams doen me ergens wel denken aan die van nyx!  Dit is een oud roze/ licht paarse kleur, een hele koele tint. Ik vind me zelf mooier staan met koele tinten dan met warme maar dat is natuurlijk voor iedereen persoonlijk. Deze kleur van Sleek is dan ook heel erg draagbaar en kan met verschillende outfits gecombineerd worden. 

Als ik dan toch even mag jammeren en een minpuntje mag geven vind ik dat hij heel erg snel dik wordt. Wat ik daar mee bedoel is dat hij heel erg mooi is als je er een dun laagje van aanbrengt. Anders zie je echt zo een hele dikke laag op en lippen zitten. Dat is ook niet de bedoeling. Het merk Sleek is te koop bij de Di. Deze lipcream kost  €7,49 per stuk. 

Bedankt voor het lezen.

Michelle 😘

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s