Essence kwasten revieuw!

kwasten

Dag Lovies,

weer lang geleden. Ik weet het. Maar ik ben er weer met een nieuw artikel. In dit artikel gaan we samen de kwasten van Essence onder de loep nemen. Ik had jullie namelijk al een kleine sneek peak laten zien op mijn Insta account. Volg je mij nog niet ? What a shame ^^, Snel doen dan ! –> Klik Hier om naar mijn Insta te gaan !!

Waar waren we aha, juist De kwasten van Essence. Ik moet stiekem toe geven ik ben een echte fan. Ik denk dat de helft van mijn kwasten stash bestaat uit Essence kwasten. And Its NO SHAME. We moeten ze dan ook wel niet gaan vergelijken met bijvoorbeeld Zoeva Brushes. Maar als we ze bijvoorbeeld gaan vergelijken  met Hema, H&m, Primark, of Kruitvat kwasten, zijn die van Essence ten eerste de goedkoopste maar ook naar mijn mening het fijnste.  De oudere versie’s  van de kwastenlijn van vorig jaar waren allemaal in pastel kleurtjes. Dit jaar hebben ze gekozen voor een leuk en opvallend Aztec printje. Wat naar mijn mening echt wel gezien mag worden. Dit fleurt de boel namelijk alweer een heel eindje op dan 1 kleurtje. Ik kocht van daar 2 soorten kwasten van de nieuwe lijn.

16586800_790716724413489_2019597704_o

Ik zocht al een tijdje een fijne kwast om concealer aan te brengen. een fijne strakke kwast om mijn wenkbrauwen na het in kleuren te perfectioneren. Ik had al bij verschillende winkels gekeken van Di tot M.A.C. maar nergens die kwast die ik net zocht. Tot ik vandaag langs de grotere Kruidvat passeerde. In mijn dorp hebben we maar een Mini Mini Kruidvat. En hier hebben we dus niet het uit gebreide Essence  assortiment. Dus hier geen kwasten te koop helaas.

16650936_790716697746825_1312517946_o

De 1ste kwast is de concealer kwast deze is een stuk breder geworden sinds de vorige collectie. Een positieve verbetering naar mijn mening. Ik vond de kwast uit de vorige collectie echt wel smal en ik gebruikte hem om die reden zelden. Maar dan ga ik over tot de kwast waar ik het meeste enthousiast over ben. Dit is de aller eerste essence Eye Brow  Brush. Deze gebruik ik momenteel om mijn wenkbrauwen strakker te krijgen met concealer. Normaal gezien zou hij zijn voor je wenkies bij te tekenen maar ik gebruik daar persoonlijk liever hun eyeliner kwast voor. Ik vind deze nog al groot en lompig. Maar dat is natuurlijk wel erg persoonlijk. Iedereen werkt natuurlijk anders in het aanbrengen van make-up. En dat is net het leuke er van. Er is geen ‘juiste’ manier. Iedereen deelt zijn tips en bevindingen. En zo vinden we een aantal prettig manieren in het aanbrengen van onze dagelijkse maquillage.  Verder kocht ik ook nog een concealer uit de maandelijkse lijn. het is een vloeibare concealer met een soort spons applicator. Ik vind deze persoonlijk het fijnste werken. Deze ga ik nog uit proberen voor een verdere beoordeling maar ik heb wel alvast de swatch voor jullie. Ik kocht de kleur 05 Ivory.

Bedankt voor het lezen en tot zondag.

X Michelle

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s