Action Make-Up Nailed it or Failed it ?!?

IMG_1169.JPG

Dag Beauty’s ♥

In dit artikel gaan we de oogschaduw palletjes van de Action eens beter onder de loep nemen. Ik plande dit artikel namelijk al een enige tijd. Maar er zijn een aantal drastische verandering gebeurt in de voorbij gaan de weken. Vandaar even de stilte. Nu alles weer op pootjes staat kan ik weer vol op mijn nieuwe productjes aan jullie tonen! 😀 Omdat ik even niet meer blogde, Wilt natuurlijk niet zeggen dat ik gestopt ben met shoppen. Geef toe ‘We need to help the economy’ !Back to the point.. Het zijn naar mijn mening echt Prachtig kleuren.. Maar dat is niet alles wat een palletje moet zijn. Daarom ga ik in dit artikel een aantal dingetjes aan halen. We vergelijken Prijs & Kwaliteit, Pigmentatie, Structuur,..

Nu vond ik het natuurlijk ook niet eerlijk om het met bvb. een UD Naked pallet te gaan vergelijken. Dat leek me dan ook wel erg hoog gegrepen. Ik heb alle kleurtjes dus uitgebreid getest.  Voor €1,39 verwachtte ik natuurlijk ook niet het topje van de ijsberg. Maar ik moet toch zeggen dat ik ergens ook wel aangenaam verrast ben.

IMG_1168.JPG

De verpakking vind ik erg Chique en als we het met een grote knipoog nemen. Vind ik het ergens wel aanleunen of ze naar de verpakkingen van MAC willen gaan. Mat zwart met een classy toets. De naam & nummer van de kleurtjes kunnen jullie vinden in de beide rechter boven hoeken.

IMG_1173.JPG

Dit is de Swatch van het pallet‘ Ombre bronze 430’. Ik ben verrast.. Pigmentatie krijgt van mij wel een dikke 8/10. Dan bekijk ik de structuur wat voor mij wel een erg minpunt was. Ze zijn erg droog en kruimelig. Niet zo smooth als een oogschaduw van een iets duurder merk. De prijs en de kwaliteit krijgt van mij een dikke 9/10. Voor €1,39 Gaan we natuurlijk niet lopen jammeren.

Conclusie?Het is een perfect product als je wilt beginnen met make-up of als je een prachtige beauty bent on a low budget maar deze productjes zijn ook fijn als je gewoon een keer wat anders wilt proberen.

In dit geval mag ik dit een dikke Nailed it! Noemen!

Fijne zondag nog xoxo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s