Working on my Summer body by basic fit ervaringen!💁🏼


Hi ladies. Vandaag  wil ik met jullie een ander topic bespreken. Iedereen kent het wel het word zomer we gaan steeds minder kleren dragen. En natuurlijk. Op vakantie..  Maar je bent niet te vrede over je Summer body ? Herenbaar al zeg ik het zelf. 😅 Na jaren mopperen, zeuren en me niet goed in mijn vel te voelen. Besloot ik er wat aan te gaan doen. Van vandaag op morgen nam ik een abbonoment bij Basic-fit! En als je van individueel sporten houdt is dit zeker en vast wat voor jou! Je krijgt er een pasje die je door een apparaatje swipe’t om binnen te komen. Handing want het past gewoon in je portemonee. Ik heb zelf natuurlijk eerst een begleider genomen. Wat ik ook iedereen aanraad. Je wil natuurlijk niet de foute oefening doen en je spieren Op de foute manier belasten. Daarom vraag eerst even hulp van een pro. Daar na toen ik ongeveer alles wist wat ze in de zaal hadden ging ik op internet opzoek naar nog wat extra grond oefeningen/ workouts die ik daar op de matten kon doen. Dat is echt een heel goede toevoeging aan je workout. Maar cardio (lopen, fietsen,roeien,..) zijn daarom niet minder belangrijk in het  toepassen van je sport programma! Zo werk mij aan geraden om voor buikvet te verliezen 40minuten cardio naar keuze aan geraden  . Zelf vond ik dat in het begin echt sterven. Maar met dat je conditie beter word zal je zelf merken dat het beter gaat. En hoe hard je gaat lopen of fietsen bepaal je natuurlijk helemaal zelf.  Wat natuurlijk ook erg belangrijk is, is dat je jou voedings patroon ook totaal gaat omgooien. Voorheen at ik echt van alle rotzooi. Ik dronk iedere dat tot 3 blikjes energiedrank, vaak chips, pizza, koffiekoeken, cola, frieten,.. Ook sloeg ik erg vaak mijn ontbijt over. Nu heb ik dat totaal aan gepast. Willen jullie mijn routine weten ? Vraag er gerust naar. Ik wil er graag een appart bericht overschrijven want het is zooo veel !  Dan had ik nog 1 ding wat ik nooit dacht dat dat me zou lukken. Een onderdeel dat zeker niet minder belangrijk is. MOTIVATIE 


Maar vreemd genoeg gaat dat best goed. Natuurlijk heb ik me in het begin gemotiveerd door een mooi nieuw outfit’je te kopen ;). Ik vond dat ik al erg beloond mocht worden voor mijn grote stap naar het lichaam dat ik altijd al wou. Ik ga ongeveer 3-4 x per week sporten ook al is het maar een uur! Ik doe op mijn gemak mijn oefeningen en ga weer naar huis. Nu Michelle? Je kan die oefeningen toch ook thuis doen? Ja hoor! Maar dan doe ik ze niet 💁🏼! Heb jij vragen stel ze gerust !

Xoxo Michelle

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s