A real M.A.C Vs. A fake one?!

IMG_1153.JPG

Hi Loves, Leuk dat jullie er weer bij zijn vandaag. Zo als sommige van jullie al weten ben ik een heuse Mac-Lover. Wist je dat nog niet ? Nu dan wel ! 🙂 Ik ben echt een super fan van hun mooie lipsticks. Nu weten we allemaal wel dat die best wel een zakje vol met geld kan kosten. Zeker als je ze vergelijkt met die van essence of de etos. Na een tijdje zoeken op het internet vond ik al snel Mac lippies aan ‘om het naar mijn mening te mogen zeggen !’ Belachelijk goedkope prijzen!  Voor maar €2,15,- kon ik nu een Mac bestellen en nog wel GRATIS verzonden naar mij thuis. Natuurlijk wou ik dat met mijn eigen ogen wel eens zien. Dus ik heb er natuurlijk een besteld en toen ben ik op mijn strengst gaan vergelijken voor jullie. The battle is ON! Daarom stellen we ons bij dit artikel de vraag.:” Betalen we nu al jaren teveel voor ons favoriete merk of is dit helemaal niets ?”

Helemaal van boven aan de pagina zien jullie al een leuke foto van 2 lippies. De Linker is telkens Echt, de Rechter Fake. Met de verpakking is wel degelijk niet veel mis. Het is zelfs een erg goede kopie. ze zijn exact even groot/lang. Ik dacht eerst zelfs dat het om een echte lipstick ging. Tot dat ik hem natuurlijk ging inspecteren.

IMG_1155.JPG

De verpakking.  Erg netjes maar toch ziet mijn oog wel degelijk ruime verschillen. De hals is net iets breder. De lipstick zelf is een pak lichter dan de originele versie. Ook is de volledige huls daarmee bedoel ik de verpakking waar de lipstick in zit. Van een minder duurzaam materiaal gemaakt. Tot hier toe vind ik het nog allemaal prima.

IMG_1156

Nu vergelijk ik wel een matte met een glans lipstick maar bon. Ten 1ste de geur! Wie zelf ook Mac’s heeft weet zeker weten dat ze een speciale geur hebben. Dat heeft iedere Mac lippie. En die is dus echt uit 1000 lipsticks te herkennen. Dan zie je dat het logo net wat hoger staat. Ook zal de dop niet passen op een echte Mac lipstick. Verder zal je het verschil ook heel erg zien aan de huls waar het logo op staat. Deze is van plastiek bij de Fake lippie en van Metaal bij de originele Mac. Maar je kan ook verschil zien aan de lipstick zelf. Er zijn duidelijk randjes zichtbaar van hoe de lipstick gegoten is in de huls of molt.

De Originele Mac Lipstick.

De Replica.

Conclusie van de swatches ?

Ik ben aangenaam verrast van de pigmentatie.    7/10

Verpakking ?     redelijk weinig verschillen             6/10

Verzending ?     Ik moest wel 30 dagen wachten     3/10

Geur? Het is niet dat hij stinkt maar ruikt wel heel anders. 5/10

Prijs/Kwaliteit?  Super! Niet dat ik dit wil aan prijzen. Maar het is een goede dupe! 8/10

Bedankt voor het lezen !

xoxo Michelle

Advertenties

3 thoughts on “A real M.A.C Vs. A fake one?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s