Sleek highlighting Pallete Solstice!

sleek2.JPG

Hi Loves.

Vandaag Review ik voor jullie dit PRACHTIGE highlight pallet van Sleek.

De verpakking alleen al vertelt wat een highlighter nu eenmaal doet. Shine baby! Hoe mooi is deze verpakking dan ook. Spiegel goud en in het subtiel het Sleek Make Up logo er op. Ik moet toegeven dat als ik een mooie verpakking zie. Dat ik al net iets sneller geneigd ben iets te kopen. Nu Dames.. Het is niet enkel het uiterlijk wat telt. Het gaat hier vooral om de binnenkant toch ? Laten we dan snel maar even een kijkje nemen.

sleek4.JPG

AAAAH! Prachtig toch niet ? Ik begin met het eerste kleurtje links boven. Dit is een Roze Creamy blush. Ik weet niet al je die met een penseel kan aan brengen ik gebruik hem gewoon met mijn vingers. De overige 3 zijn poeders. Ik zelf vind de witte poeder een de roze poeder het aller mooist. Ze zijn ook super gepigmenteerd. En je kan jou palletje bemachtige in elke Di of Douglas. Wist je dat ?  Jeffree Star Dit pallet ook gebruikt ? 😮

Dan ga ik nog even over tot de swatches.

sleek5.JPG

  1. Links boven
  2. Links onder
  3. Rechts boven
  4. Rechts onder

 

Bedankt voor het lezen en tot snel weer ! xoxo Michelle

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s