♥The Faux In M.A.C ♥

IMG_1052

Hey Loves.

Leuk dat jullie weer lezen. Ik kocht dit weekend in de M.A.C store in Maastricht. Weer een nieuwe lipstick! Ik wou FAUX echt al een hele lange tijd hebben. Maar er is hier niet direct een M.A.C store bij mij in de buurt of het was er gewoon véél te druk. Dus Stelde het telkens maar uit en uit. Maar nu heb ik echt mijn kans gegrepen. Ik liep binnen met volle overtuiging en ik pikte uit de 100de lipsticks. Faux er zo uit! Ik was daar stiekem wel een beetje trots op hoor haha! De lieve jonge dame die er werkte kwam naar me toe en ik zei testen het kleurtje op mijn hand uit. En zei in volle overtuiging: “Doe mij Faux maar.”. En waaw! Dit is echt een mooi zacht, neutraal maar ook alledaags kleurtje. Als ik het moet gaan beschrijven een Nude kleurtje maar dan met een blauwe en koele ondertoon.  Meer naar het paars en Roze dus!  Ik ben erg blij met mijn aan koop weer. De lipies van M.A.C zijn dan ook zo fijn en duurzaam! Deze is een satin. En koste me €19,50. Nu dat is natuurlijk veel geld dat snap ik. Maar je doet er echt zo ongeloofelijk lang mee. Dat het zijn geld echt 100% waard is. QOTD: Welke M.A.C Lipstick is jou favoriet ?

Tot in het volgende berichtje weer! xoxo Michelle

De kleur naam en nummer.

IMG_1050

& Natuurlijk niet te vergeten de swatch!

IMG_1054.JPG

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s