Real Techniques: Miracle complexion sponge!

rt1

Hi, Loves. Vandaag weer een revieuw over een nieuw product. En deze keer over de ‘Beauty Blender’ van Real Techniques.

De goedkopere variant van de Beauty Blender ?! Sounds like Heaven ! Maar jammer genoeg kan ik daar niet over oordelen. De enige echte Beauty Blender is te koop voor ongeveer €20,-. Een redelijke hap uit je budget wel, Voor een sponsje. We dat snap ik vandaar dat ik hem dus nooit aan geschaft heb. Ik vond dit persoonlijk wel erg prijzig voor een stukje spons! Maar nu zag ik deze en aan gezien Real Techniques ook wel een positief bekend merk is dacht ik echt dat ik hier weinig mee kon misdoen. En voor de prijs van amper €9,- ? Vond ik het wel het proberen waard. En ik was wel erg verrast!  De rechtse op de foto is mijn oude Beauty Blender. Dit is eentje uit de Kruitvat. Deze kon ik op de kop tikken aan €2,99,-. Dat is wel al een enige tijd geleden dus ik ben niet zeker of deze nu nog te koop zal zijn.  Over het algemeen ben ik eigenlijk wel altijd relatief tevreden geweest over deze. Maar het is zeker niet de ‘Perfecte’ spons om je Make-Up mee aan te brengen. Zo is deze  best wel stijf en slorpt hij maar liefst 2x zoveel product op in tegenstelling tot de linkse Beauty blender!!

rt3

Verder Brengt hij wel egaal aan. Ik had gewoon dubbel zo veel product nodig iedere keer..  Met de miracle sponge is het heel makkelijk je foundation snel aan te brengen door de gave onderkant. Ik doe er echt maar 5 minutjes over terwijl met de roze toch wel een dikke 10 minuten. Ook het puntje is erg fijn voor de Concealer onder de ogen in te blenden. Alleen maar positieve vibes over dit product dus.

Maar hoe gebruik je nu zo een Beauty Blender?

Wel! Ik ben er zelf achter gekomen dat ik het ook al jaren fout deed. Wel erg grappig als je dat ontdekt maar de truc is om je sponsje dus lichtjes vochtig te maken onder de kraan. Voor je hem dus gaat gebruiken. Als je Beauty Blender nat is. Doe ik mijn foundation op mijn bovenste handpalm. Dan dit ik de Beauty Blender er in. En dep ik met een op en neer beweging de foundation op mijn gezicht. Ik zorg dat ik geen enkel plekje over sla. En neem ook mijn hals mee. Ik plan hier zeker nog een video voor in heel erg binnenkort.

Ik kocht mijn Miracle Sponge bij de DI voor ongeveer €9,-.

Ze zijn nu ook te koop op Groupon voor €6,99,-

See you later aligator! xoxo Michelle

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s