Juicy Couture: Couture LA LA!

Hey Ladies.

Ik spotte laatst deze Luxury Parfum in de kruitvat. Ja Ja, Ik heb het over de Juicy Couture LA LA.

IMG_0956

 

Dit is de 2de parfum in de ‘strikjes-lijn’. Ze is de grote zus van Viva La Juicy. Deze parfum is erg zwaar. En daar moet je dan ook wel echt van houden ! Ik vind La La couture echt  een geur die een stuk zachter is. Een echte zomer geur wel is waar. Maar toch nog wel een van de zwaardere parfums in geur. Het is meer een stoerdere geuren die er te verkrijgen zijn. Ik vond ze in de Kruitvat. En daar kan je helaas de duurdere geuren niet ruiken. Het was dus echt een pure gok of het wel wat voor mij was. De ze geur dateert dan ook wel al van 2013. Maar dat wil niet zeggen dat ze passé is. In 2013 koste een fles van 100ml wel geteld €100. Ik heb hem geshopt voor slechts €21. Een koopje en de gok wel waard vond ik.

IMG_0952

Ik schrok me een hoedje toen ik zag hoe groot de fles was. Mijn eerste indruk? ‘die ga ik nooit leeg krijgen. Ik vind de verpakking en de fles echt super chique en erg veel klasse uitstraalt. Het strikje geeft dan weer een schattige toets. Het kettingkje maakt het dan weer wat stoerder.

Verpakking: 9/10

Geur: 7/10 (Misschien net iets te zwaar voor mij? Maar als je daar echt van houd een dikke aanrader)

Prijs/kwaliteit: 10/10 Ik vind dat ik een super deal gescoord heb.

Ze is momenteel te koop in de Kruitvat. Maar vast ook nog bij de ICI paris of Planet Parfum.

Hopelijk heb ik het een beetje duidelijk kunnen verwoorden. Want een geur revieuwen is toch niet een van de makkelijkste dingen. Zo, Tot zondag dan maar weer!

p.s.: Als jullie dit lezen zit ik op de #DYTG2016! 😀

x Michelle

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s