Revieuw Time: Real Techniques Travel Essentials Set

Dag ladies! Vandaag revieuw ik voor jullie de Real Techniques Travel Essentials set.real1

Ik kocht gister in de Di mijn eerste set kwasten van Real Techniques. Na al oneindig vaak er voor te hebben gestaan ze genomen te hebben en dan weer terug gelegd te hebben. Heb ik ze dan maar eindelijk gekocht. Het zijn namelijk ook weer niet de goedkoopste kwasten op de markt. Maar ik heb er al oneindig veel goede dingen over gehoord Ik wou ze daarom ook al een enige tijd kopen. Maar steeds kon ik mezelf over halen ze dan toch weer terug te hangen. Nu €26 is niet zo een extreem grote hap uit mijn budget.. Maar voor maar 3 kwasten? Dat vond ik namelijk wel prijzig. Uit eindelijk ben ik toch super blij met mijn aankoop. Nu kan ook ik gaan genieten van deze super goede kwasten! En ik ben nu al fan!:) Ze zijn zo ongelofelijk zacht! De haartjes zijn volledig synthetisch dus er is geen dieren leed aan te pas gekomen. Yaay! 😀 ze zijn super zacht ik denk dat ik nog nooit zo een zachte kwasten gehad heb. En super fluffy. Ze zijn ontworpen door Make-Up artieste en Beauty Blogger Sam Chapman. De paarse borstels zijn allemaal voor het gebruik op de ogen. De goude/oranje allemaal voor de basis. En dan nog de roze borstels? Wel die zijn er voor een perfect finish.

real2

Deze setjes komen in een Travel-kit. Dat wil zeggen dat er dus een soort farde bij zit waar je de kwasten in kan opbergen. Ik zelf ben iets minder fan van deze brush-map. Ik vind dat ze deze iets kwalitatiever hadden mogen maken. Het komt nog al prullerig over. Maar dat is dan natuurlijk weer ieders mening. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop. Ik kan ze iedereen aanraden! Oh, en trouwens.

DUPE ALERT: Ik vond deze super mooie Baked Blush ook in de Di. Deze is van het merk technic. Deze is zeker weten een dupe van de mooie Two Faced versie! En voor €4,99 een uitstekende blush!

kijk dan 😮

Met zijn allen naar de Di! Bedankt voor het lezen en tot snel !

x Michelle

 

 

real3

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s