$$$ The mistakes of A Make-Up SALE $$$

Hey ladies!

Leuk dat jullie weer lezen.

IMG_0388

Ik wil vandaag een onderwerp aanhalen dat voor mij altijd ERG maar dan ook echt ERG verleidelijk is. We kennen het allemaal. Productjes die het assortiment verlaten en de deur uit gaan tegen spot prijsjes! En daar is ook helemaal niets mis mee.Is het omdat een product uit het assortiment gaat je daar helemaal geen plezier meer aan gaat beleven omdat het niet meer ‘in’ is? NEE. Helemaal niet! Soms moeten merken gewoon plaats maken voor de nieuwe collectie omdat ze maar een klein schab in de winkelrekken hebben. Wat je het meest in deze grabbelbakken tegen komt zijn de producten van Catrice, Gosh & Essence. Het leuke aan deze producten in deze bakken tegen komen is.. Dat ze over het algemeen al heel erg goed koop zijn. En dan gaat er nog wat vanaf. Dubbele pret. Dus jij gaat lijk een gek liggen rommelen in die bak en pakt op het oog alles mee wat je mooi vind. Ah ja. Want voor €1 kan je toch absoluut niets verkeerd doen ?

  1. Pak het niet mee omdat het zo goedkoop is als je er zeker van bent dat je het toch niet gaat dragen. Oké, Het is maar €1 maar als je het niet draagt. En het beland in de vuilbak dan is €1 wel het geld waar je weer wat anders mee had kunnen doen.
  2. Kijk de producten goed na. Ga niet af op hoe mooi de verpakking is maar doe het product (indien het kan natuurlijk) even open. Een lipstick of oogschaduw kan je makkelijk even open doen om te kijken of iemand anders het al een keer getest heeft. Want het is namelijk erg onhygienisch als iemand anders jou nieuwe lipstick getest heeft op haar lippen. Je koopt een nieuwe lipstick en ook al kost die maar €1 dan nog verwacht je dat hij NIEUW is. Dit is helaas soms ook een van de redenen waarom sommige Make-up in die grabbelbak beland. Dus de goudentip: GOED KIJKEN!!
  3. Wat mij ook telkens opnieuw gebeurt is dat ik af en toe wel eens durf thuis komen met een product dat ik al heb. Het is een sale en dat kan dus dan ook niet geruild worden. FACK. Als ik twijfel laat ik het dan ook gewoon liggen.
  4. Make-up Sales zijn heel leuk als je on a low budget zit. Stel je wil graag eens een rode lippenstift proberen maar je bent niet zeker of je dat wel staat dan is dat het ideale moment op je slag te slaan.
  5. En dan gebeurt het. Je favorite lipstick ligt in de bak. O M G NOOOO! Hij verlaat het assortiment. Je slaat snel je slag en koopt nog 2 exemplaren om je stash aan te sterken.

 

Dit zijn dingen die mij al gebeurt zijn. soms maar goed en soms een helaas! Ik vond het alvast heel erg leuk dit artikel voor jullie te schrijven. Bedankt voor het lezen.

Liefs, Michelle.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s