♥Light the candles up!♥

Hey ladies! Vandaag net wat anders dan make-up! Ik ga vandaag met heel veel plezier. Deze Geurkaarsen van de Primark voor jullie revieuwen.

IMG_0374.JPG

Dit is de kleine variant uit hun lijn met kaarsen. Je kan deze kopen in iedere Primark op de afdeling Lifestyle. Voor 1 kaarsje betaal je maar €1. Als je ze als mij enkel ’s avonds brandt kom je met 1 kaarsje wel een hele tijd toe. 1 kaarsje van deze grote zou een 16 uur branden. Het is nu niet dat ik er met een klokje langs gezeten heb om te kijken of dat ook wel echt zo is. Mijn mening daar van is dat het echt heel erg persoonlijk is. Het hangt echt van persoon tot persoon af. Als je nu iemand bent die hem de hele dag laat branden. Dan is het natuurlijk logisch dat de kaars aan het einde van de dag op is.

IMG_0370.JPG

Wat ik erg handig vind aan deze is dat er dus een dopje op zit. Van zodra de kaars uit is doe ik er de deksel op en TADA geen last van die vieze rook! Ook heeft iedere geur zijn eigen kleur die best wel gerelateerd is met zijn geur. Ik zelf ben geur kaarsen gaan gebruiken sinds ik het zag bij de amerikaanse beauty bloggers op Youtube. Zij hebben altijd die mooie kaarsen van Bath & Body Works op hun tafel/bureau/kamer staan. Maar die zijn dan ook wel net iets duurder ongeveer 22 Dollar voor 1 kaars. Ik weet natuurlijk ook wel dat die een pak groter zijn dan deze. En dan ook wel véél langer branden. Maar toch vind ik het een leuk en schattig alternatief!

IMG_0377.JPG

Ik zelf neem altijd de kleine kaarsjes omdat ik dan sneller van geur kan veranderen. En als de kaarsjes op zijn ? Dan kan je de potjes en de deksel gewoon hergebruiken voor een leuke DIY!  Veel brand plezier maar denk er aan, Niet vergeten te BLAZEN PFFFFF!

Liefs, Michelle

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s