♥Revieuw: Baby lips Hot Cocoa♥

12016259_611944422290721_1209873183_oHey Girls,
Ik heb vandaag weer een leuke revieuw voor jullie. En het kan dan al gewoon niet anders gaan dan over de populaire Baby Lips van Maybelline. De lipbalsem die het verzorgend effect van een klassieke Labello geeft en de kleur van de klassieke lipstick op je lippen tovert in een hand omdraai. En dat allemaal in 1 lip product. Fantastisch toch ?

12516865_611944392290724_136783733_oHet is niet alleen het product in je S.O.S koffertje bij de koude winter dagen. Het is ook nog HET verzamel object wat iedere beauty fanaat in zijn collectie zal  hebben. Hoe kan het dan ook niet anders zijn. Er zijn wel 15 verschillende soorten op de markt. Tot laatst kon je hier in België er ongeveer 5 van verkrijgen. Maar sinds kort heeft Kruitvat er al een heel aantal meer in het assortiment. En als je dan nog een keertje langs de beauty winkel DI komt denk ik vast wel dat je ze bijna allemaal zal vinden. Goed waar waren we ?

Ik heb hier een jaartje geleden  eens een revieuw filmpje over gemaakt op mijn Youtube kanaal! Mijn eerste onder vindingen waren héél erg positief. Alle dingen die ze op de achter kant van de verpakking beloven. Klopte met de realiteit van dit product. Hydratatie CHECK!  Een verzorgde look CHECK! Glans CHECK! Kleurtje DOUBBLE CHECK!!! Als ik dan toch 1 klein minpuntje zou mogen geven. Dan zou dat zijn dat je wel niet te hard op de lip balsem moet gaan duwen of meerdere laagjes moet gaan aanbrengen. Nu is dat goed is dat slecht ? Ze zijn echt SUPER gepigmenteerd! Vandaar dat 1 laagje genoeg is. Ga dus niet gelijk een gek smeren want dan loop je echt rond als een clown die klaar is voor Carnaval. En euh? Dat willen we niet he! 🙂

 

Deze keer heb ik gekozen voor de paarse lipbalm omdat ik op Instagram bij een andere beauty-blogger gelezen was dat dit haar favorietje was uit de hele collectie. De kleur/smaak heet ‘Hot Cocoa’. Zo als de naam het al zegt heeft hij de heerlijke geur van warme chocolade melk. Het is dan ook een balm uit de winter collectie. Iedere smaak/kleur heeft zijn eigen fancy kleurtje. Het is echt een product dat je alle dagen zou kunnen gaan gebruiken. Daar naast staat ze ook nog heel erg leuk op jou eigen beauty tafel. Dit kleurtje is meer een nude variant maar er zijn ook fellere kleurtje te verkrijgen voor de warme zomer dagen! Voor wie niet echt van die felle lipsticks houd en het gewoon lekker naturel wil houden zijn deze echt de ideale oplossing. Dan zullen we over gaan naar de swatches.

Zonder de balm.

12674908_611944408957389_1984712110_o

Met de balm, je ziet duidelijk een mooie gloed. Maar zo als ik al zei is deze kleur erg nude. Dus een bepaald kleutje is niet echt zichtbaar!

12517062_611944405624056_24606569_o

De volgende plekken heb ik al gespot om Baby Lips te verkrijgen. Kruitvat heeft zelf een klein assortiment Baby Lips. Di daar en tegen heeft er al een pak meer. En af en toe zijn ze in promotie daar. Je betaalt €3.79 per lip balsem. Dat is nu ook weer niet echt de kop af! Maar als ze in promotie zijn betaal je bijvoorbeeld €6 voor 2 stuks. Ik ben zelf echt verliefd op deze balsem’s en ik wil ze dan ook allemaal in mijn make-up stash! Nu als je ze allemaal in 1x koopt is dat natuurlijk een flinke hap uit je budget. Dat is dan ook niet echt de bedoelling. Ik breng er af en toe gewoon eentje mee ! smeren maar 😉

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s