Instax Mini 8 Raspberry!

Hey girls! Dit keer iets totaal anders. Die mij volgen op Instagram, Hebben het waarschijnlijk al voor bij zien komen. Ik heb hem eindelijk! Mijn instax mini!

IMG_0309
😀 Vorig jaar rond mijn verjaardag in Mei. Wou ik hem echt heel erg graag hebben.. Maar toen had ik met mijn vriend de voor en nadelen eens over legt.

 

Voordelen:

 • Het is erg uniek.
 • Je kan er hele toffe herinnering mee maken.
 • De foto’s zijn direct klaar.
 • Het is redelijk compact.
 • Ze zien er erg schattig uit.

 

Nadelen:

 • Het foto papier is erg prijzig, Ongeveer €1 per foto. Een standaard foto €0.25 per foto.
 • Je kan per cassette maar 10 foto’s maken.
 • Het is dus niet om bijvoorbeeld op vakantie er een hele fotoshoot mee te houden.
 • De foto MOET van de aller eerste keer goed gelukt zijn want je kan niet kiezen of je de foto wel of niet afdrukt.
 • Hij heeft een erg klein kijk venstertje waar door je moet kijken om de foto te maken.
 • Ging ik hem echt wel gebruiken? Ik heb tenslotte al een Canon dus waarom zou ik dan zo een camera nodig hebben ?

IMG_0312.JPG

We hebben toen alles eens goed besproken. Ik zelf dacht dan dus ook dat ik hem niet echt veel ging gebruiken. Maar vorige week zag ik ze liggen in de Kruitvat voor €62,99. Op de meeste webshops kosten ze online tussen de €70 –  €80. Dus besloot ik hem dan nu toch eindelijk te kopen! En tot nu toe heb ik er nog totaal geen spijt van. Ze zijn zo leuk! Waar was ik gebleven.. AH ja. Het moment dat ik hem kocht! Het was het aller laatste toestel in de winkel. Ik was natuurlijk heel erg blij met mijn aankoop. Kom ik thuis gelijk doosje open.. alles in elkaar zetten.. er zaten batterijen bij, een lintje en een gebruiksaanwijzing. Ik doe hem open waar de film zit. LEEG ! huh ? Dan heb ik het doosje maar eens 10x rond gedraait.. Geen filmpje te bespeuren! 😦 Wat een teleurstellend moment was dat zeg 😦 Ik persoonlijk vond dat ze voor dat geld, Er op zijn minst 10 foto’tjes hadden kunnen bij doen. Als je zo wat koopt wil je het toch onmiddelijk gaan uitproberen? Of ben ik nu zo verkeerd? Oke goed daar zat ik dan met een polaroid.. Maar zonder film.. Ben ik gelijk op het internet gaan surfen. Om een winkel liefst in de buurt te vinden waar ik dus mijn film kon bemachtigen om eindelijk mijn camera te gaan testen. Daar had ik het dus weer mooi mis mee. Er was geen enkele winkel in de buurt die ze of verkocht of in stock had. Dus heb ik maar liefst 25km moeten rijden voor mijn film te gaan halen. Bij de krëfel in Genk. De man die me hielp was zeer vriendelijk en zei dat hij zelf aan het wachten was tot er een model uit kwam waar mee je kon kiezen of je wilt afdrukken of niet. en verkocht me dan een pakje film voor 20 foto’s aan de actie prijs van €15,99. Op zicht vond ik dat een goede meevaller. Ik had dan eindelijk mijn film en kon dan eindelijk gaan testen!  En waaw, wat zijn ze leuk! De raad van tante Michelle ? Koop er zeker een doosje filmpjes bij ! :p

Bedankt voor het lezen tot snel ! Michelle♥

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s