500 Instagram volgers? WOWIE!

give-a-way

Hey girls, Ik heb onlangs 500 volgers gehaald op Instagram! En dat moet dus gevierd worden. Of niet soms? Wat moet je doen om een van deze paar te bemachtigen ?

  1. Volg me op Instagram.
  2. Repost deze foto op je Instagram en tag mij in de foto.
  3. Reageer in de comment bar welke kleur je graag zou willen winnen. Er zijn 2 paar wat ik ga weg geven dus ik ga dan ook 2 mensen gelukkig maken.
  4. Let op je kan enkel mee doen als je in België of Nederland woont.
  5. De winnaars worden bekend gemaakt op 31 Maart 2016.

Dit zijn echt een van mijn favoriete oorbellen die ik natuurlijk ook zelf in bezit heb. Ze zijn best licht van gewicht en storen dus niet bij het dragen. Ze zijn heel erg leuk om te combineren met een casual outfit en geven zo net dat ietsjes meer aan jou door de weekse look. Ik kon het daarom ook echt niet laten om een extra paar voor jullie mee te nemen. zo dat was het dan weer! Heel erg veel succes ik ben alvast heel erg benieuwd wie ik gelukkig mag maken met deze pareltjes! Tot snel Michelle.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s