♥Review/ shoplog Kruitvat! ♥

Hey girls!

IMG_0172.JPG

Het is weer een aantal dagen geleden.. Ik weet het, ik moet me schamen JA! Maar ik beloof jullie het is het wachten waard geweest. Want ik heb weer een super leuk blog-artikeltje voor jullie. In dit artikel ga ik een aantal dingen revieuwen en natuurlijk ook swatchen. Want ik ben weer eens gaan neuzen in de kruitvat hier. En wie kan daar nu buiten gaan zonder eens te gaan kijken naar alle mooie make-up die ze daar hebben ? Wel ik niet 🙂 Iedere keer als ik er naar toe ga voor bv. een tandpasta, haar shampoo,..  kom ik toch weer buiten met nog net iets dat geen tandpasta is. Bij WIE-O-WIE  klinkt dat o zo bekend in de oortjes ? Maar goed. Back to the point. Ik heb een aantal super mooie dingen gekocht die ik echt Héél erg graag met jullie wil delen! Ik ben natuurlijk wel weer zo slim geweest mijn etiquetje weg te gooien dus sommige prijzen kan ik jullie helaas niet meedelen. Jullie weten het hé blond is soms erg lastig al zeg ik het zelf.

IMG_0168.JPG

Nu jullie dus een idee hebben van wat ik mee gebracht heb kan ik alvast een beetje uitleg gaan geven.  Ik ga ze dus revieuwen en swatchen per merk. Dat lijkt mij het meest over zichtelijk.

Als eerste ging mijn zoektocht naar een mooie maar toch neutrale lipstick. Het liefst mat. Ik weet niet waarom maar als ik in de Kruitvat ben. Ga ik altijd automatisch eerst naar de rekken van Essence kijken. Waar ik dus meteen al een ruime keuze aan matte lipstick’s had. Ik ben gevallen voor deze Raspberry kleur. Niet echt het neutrale (waar ik echt naar opzoek was ) maar ook weer niet zo erg fel. In 1 woord PERFECT. Het is nummer 14 en de naam is adorble matt! Ik zelf vind de verpakking niet echt heel mooi maar vandaar is essence ook zo budget proof. Ze geven weinig uit aan de verpakking waar door ze dan weer meer kunnen steken in het product zelf. En geef toe in houd is belangrijker dan een leuke look! De lipstick’s van Essence zijn meestal best wel hoog gepigmenteerd. En voor de beauty-lovers on a low budget een echte aanrader!

 

Verder kocht ik ook nog een palletje van Essence. Het ‘all about BRONZE’ pallet. Ik kocht eerder al het ‘all about nude’ pallet die tot nu op de dag nog altijd in mijn dailey make-up routine te vinden is. In dit pallet zijn 8 kleuren te vinden van een shimmer wit tot een kastanje bruin. Aan gezien ik al een echt fan van het vorige pallet ben zag ik dan ook geen enkele reden in waarom ik ook deze niet aan mijn stash zou toevoegen. En ja hoor! Het is nu al weer een van mijn lieveling’s palletjes! Zeer mooie pigmentatie, en de kleurtjes kunnen heel makkelijk gecombineerd worden bij de meeste look’s.

Ik was al een hele lange tijd opzoek naar een concealer die een borsteltje had. Nu werk ik nog steeds met een kwastje en dat is soms wel erg onhandig. Want je moet zorgen dat je een borsteltje bij hebt. Nu dat was niet zo een groot probleem maar omdat ik nu deze zag. Vond ik het een mooi moment om hem dan toch aan te schaffen.  De Eccense stay all day 16 h long-lasting concealer in de kleur 20 soft beige. En ja hoor met een borsteltje !:) Er zit een lichte high lighter in en is heel erg natuurlijk van kleur.

 

Dan ga ik verder met de spulletjes van Catrice.  Catrice is zo wat de opvolger van Essence. Mooiere verpakkingen, Net iets duurder. Maar daarom niet minder leuk. In de kruitvat heb je zo nu en dan van die bakken staan met NU of NOOIT producten. Producten die meestal of het assortiment verlaten. Of omdat iemand er zijn vinger in heeft gestoken. Dus je moet toch wel even opletten wat je er uit haalt. Ik zelf heb er 3 super leuke oogschaduw’s en 2 super mooie blushes uit gehaald !  De oogschaduw’s zijn Catrice singels en kon ik mee nemen voor €1 per stuk. De blushes dan weer voor €2,50 per stuk.

890 Here comes bright!

IMG_0176

750 New in brown!

IMG_0177

570 Plum up the jam!

IMG_0175

Ik heb de foto’s van de single’s niet bewerkt zo dat jullie de kleur beter konden zien .En natuurlijk niet te vergeten  de swatches! 🙂

IMG_0196.JPG

110 Legend-Berry de bovenste op de foto. 80 Sunrose avenue de onderste op de foto. Ik zelf ben meer fan van nummer 80. Om dat deze iets natuurlijker is. Deze zou ik zeker dagelijks kunnen dragen . Nummer 110 is meer echt roze. Nummer 80 daar en tegen meer naar het peach.

Dan gaan we alweer naar het aller laatste productje..Van  NYC ‘ New York Color ‘. Dit is mijn eerste product hier van. Ik was er wel eens nieuwsgierig naar aan gezien het al een lange tijd te verkrijgen is. En ook niet een van de duurste merken. Ik kon dus eens een gokje wagen en ben dus voor een HD color quattro eye shadow pallet ge gaan.  In de kleur 823 A kiss on the Hudson. De verpakking is alvast heel erg mooi en heel compact kan makkelijk mee op reis bijvoorbeeld. 4 zachte oofschaduws in een leuk doosje die volgens mij heel erg mooi zijn voor een smokey eye-look. Dat moet ik snel een keer proberen voor jullie. Het eerste wat mij opviel was dat de pigmentatie iets minder hoog lag dan bij de vorige producten.. Een klein beetje teleurstellend. Aan gezien dit palletje iets duurder was. Nog een nadeel vind ik dat vreselijke oogshaduw sponsje wat er bij zit. Oké? leuk bedacht. maar het pakt voor mij enkel plaats in. Dan hadden ze beter van iedere oogschaduw 1 à 2 millimeter meer gegeven. Maar goed. Ik snap best dat er mensen zijn die ze gebruiken hoor. Maar ik vind ze echt afschuwelijk!  Niets boven een goede kwast ! 🙂 Op de swatches vind ik persoonlijk dat het heel erg duidelijk is dat ze niet goed gepigmenteerd zijn! Jammer maar helaas. Zeker als eerste indruk over dit merk. Maar ik ben hier dan natuurlijk ook voor mijn eerlijke mening te geven over de producten die ik test! 😉

Zo dames. Dat was het dan weer! Bedankt voor het lezen! 🙂 Laat gerust een reactie achter in de comment bar!

loves Michelle

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s