♥Daisey oorbellen!♥

Hey Girls!

IMG_0147Ik ben vandaag nog eens langs de Kruitvat geweest. Na een tijdje rond neuzen vond ik deze prachtige oorbellen! Er waren nog een aantal andere modelletjes. Maar ik vond deze echt speciaal. Een echte must have! En natuurlijk weer een budget catcher! Voor €1,99 kan jij jou eigen paar bemachtigen bij de Kruitvat. Maar wees snel.. Want in mijn filiaal was het helaas al het aller laatste paar 😦 ! Ze hadden er wel nog met steentjes maar geen bloemetjes. Maar ja.. voor die prijs zou niemand deze cutie’s laten liggen toch ;)?

IMG_0156.JPG

Ze zien er zwaar uit, Maar dat zijn ze dus totaal niet. Ook blijven ze mooi stevig vast zitten dus je zal ze niet snel kwijt geraken. Het zijn redelijk neutrale accenten van kleur dus makkelijk combineerbaar met andere juwelen. En nu met zijn allen naar de Kruitvat ! 😀

bedankt voor het lezen tot snel!

IMG_0158.JPG

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s